SÄILÖNTÄ
Vakuumipakkaus
FoodMax Provac 170w tyhjiöpakkaaja
Miksi vakuumikoneeseen kannattaa sijoittaa? Vakuumi- eli tyhjiöpakkaaminen parantaa pakastettujen tuotteiden säilyvyyttä. Vakumoinnissa ilma poistetaan ensin pakkauksesta, minkä jälkeen pakkaus suljetaan tiiviisti. Näin vältytään rasvaisten tuotteiden härskiintymiseltä, pakastettavien tuotteiden kuivumiselta ja ehkäistään haitallisia bakteereita. Lisäksi pusseja on helppo käsitellä ja ne on mukava ottaa pakkasesta jääkaappiin sulamaan, kun voit olla varma, että pussit eivät vuoda pitkin jääkaapin hyllyjä.
Tässä meidän käytössä oleva vakuumikone. Kone on ollut käytössä 2 vuotta ja sen läpi on kulkenut varovaisesti arvioiden n. 100 kg lihaa. Eli voidaan olettaa koneen olleen kovassakin käytössä. Ihan hyvä kone perus käyttöön, mutta mikäli vakumointi tarpeesi on suuri tai tuota astetta isompi suosittelemme hommaamaan oikeasti kunnon koneen.


Tällä koneella vakumoit aivan varmasti kauden vesilinnustus saaliit pakkaseen.
Kyllä vakuumikone on kannattava sijoitus! Etenkin, jos satut saamaan saalista pakkaseen asti. Kun laitat riistaruokia pakkaseen, voit samalla sekoittaa marinadit lihan mukaan ja kun otat ne sulamaan jääkaappin saat lihat marinoitua samalla näppärästi. Muistutukseksi, että vakuumikoneella voit vakumoida myös ruokia näppärästi reissuun mukaan.